Info Sanitairvernieuwer

(bloemengeur)

 

 

Toepassing:

Sanitair vernieuwer is een uitstekende periodieke ontkalker/ reiniger op het gehele sanitairgebied. Sanitair vernieuwer verwijdert onmiddellijk kalkaanslag, urinesteen en roest op de meest doelmatige wijze. Het product reinigt afvoerleidingen en vergroot de diameter van de buizen. Dit voorkomt verstopping en slechte geuren. Voor toepassing op kunststoffen dient men deze vooraf op bestendigheid te testen. Sanitair vernieuwer is onschadelijk voor septische putten. Sanitair vernieuwer is biologisch afbreekbaar.

 

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik Sanitair vernieuwer voor tegelwanden, wastafels, bad en douchecabines, bidets, toiletpotten en urinoirs. Aanbrengen d.m.v. spuitdopje, sponsje of zachte borstel. Enkele seconden laten inwerken, daarna met koud water naspoelen. Bij het reinigen van afvoerputjes, verwijder het rooster en giet 50cc in de afvoer. Het afvoergat en rooster schoonmaken, het rooster terugplaatsen en naspoelen met water. Sanitair vernieuwer reinigt de afvoeren en laat slechte geuren meteen verdwijnen. Het product doet meer dan enkel en alleen schoonmaken. Na gebruik zult U merken dat alle roest- en kalkplekken helemaal verdwenen zijn en dat het toilet en urinoir weer glanst als nieuw. Dit komt doordat sanitair vernieuwer een gladde, beschermende laag aanbrengt.

 

Specificaties:

Uiterlijk                             : Kleurloze vloeistof    

Geur                                 : Bloemen

Soortelijke massa               : Ca. 1,18         

Verwerkingstemperatuur      : Niet kritisch

Opslagtemperatuur             : Vorstvrij         

Houdbaarheid                    : Onbeperkt

 

Veiligheid bij het omgaan met onverdund product:

R36/38: Irriterend voor de ogen en de huid.

S26: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en medisch deskundig advies inwinnen.

S45: In geval van een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk etiket tonen).    

 

Verpakking:     

Doos 12 x 1 liter, doos 4 x 5 liter, jerrycans 10 en 25 liter.