Stinkende toiletten

 

Een stinkend toilet is eigenlijk een simpel probleem om op te lossen, zonder duur hak- en breekwerk en zeker zonder aannemers. Iedere wc waar een urinelucht aanwezig is, betekent dat het niet schoon is.

Wij zijn inmiddels het probleem van stinkende toiletten in Nederland en België in verzorgingshuizen, openbare gelegenheden en scholen aan het oplossen. Zonder te coaten of te ontgeuren. Vaak word er gezegd “het zit tot in de voegen”, maar dat is geen enkel probleem. Het is een kwestie van schoonmaken en schoon houden.

 

Voorbeeld

Een school in Amsterdam.

Al vanaf 1972 liepen de ouders met de neus in de trui langs de toiletten toch werden deze elke dag schoongehouden. De directie van de desbetreffende school had al offertes laten maken om de sanitaire groepen te laten vernieuwen, door een ouder werden wij verzocht om contact op te nemen met die school. Om tot de verbouwing die het volgende schooljaar gepland was, de toiletgroep door ons te reinigen omdat haar kinderen niet meer naar het toilet wilde gaan op school. 30 jaar lang stonken de toiletten, tot op de dag van vandaag gebruiken ze nog geen luchtverfrisser. De aannemer is afgezegd.

De desbetreffende school wil dit graag bevestigen, als u het contactformulier download en ingevuld terugstuurt naar onderstaand mailadres. U heeft wel Microsoft Word nodig om dit formulier te kunnen invullen.

 

T.O.P. Reinigings Specialiteiten b.v.

Echteldse Singel 9

4033 KK Lienden

Tel.: 0344 – 600 900 /  Fax: 0344 - 601 080

info@topreiniging.nl