Bedrijfsinfo

   

T.O.P. advies en begeleiding

Goede raad hoeft niet duur te zijn en voorkomen is beter dan genezen. Even ons advies vragen kan veel narigheid en schade voorkomen. Tenslotte is er voor uw specifieke reinigingsprobleem altijd wel een oplossing. Samen met U analyseren wij bij U ter plekke waar de knelpunten zitten of aan welke wensen en eisen de hygiëne moet voldoen. Op basis van gezamenlijke bevindingen geven wij U een helder advies.

 

Instructie en begeleiding

Om met de door ons geadviseerde systemen de meest optimale ‘helderheid’ te bereiken in de kortst mogelijke tijd, is training en begeleiding een must. Wij staan, samen met onze afnemers, in de schoonmaakpraktijk van alle dag. Deze ervaring en kennis willen wij graag aan U doorgeven. Wij beschikken daarvoor over professionele T.O.P. adviseurs en een trainingcentrum, waar wij regelmatig korte cursussen organiseren. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk een korte training afgestemd op uw specifieke wensen te organiseren, bij u te plaatse of in ons trainingcentrum.

 

Demonstraties

Om tot een keuze te komen van de juiste reinigingsproducten en/of –diensten die u een maximaal rendement en een optimaal resultaat geven, verzorgen wij graag bij u ter plaatse een demonstratie. U wordt dan geïnformeerd over de gebruiksmogelijkheden van onze producten en u krijgt een instructie over de werking en de bediening van de apparatuur.